Rasta-Rostelli 6.1.png
Rasti_0002.jpg
Rasti_0003.jpg
jt1.PNG
Rasta-Rostelli B-W.png
Rasta-Rostelli 6.1.png

Rasti Rostelli


PRIVE-SESSIE MET RASTI ROSTELLI BIJ U THUIS?

BOEK NU!

SCROLL DOWN

Rasti Rostelli


PRIVE-SESSIE MET RASTI ROSTELLI BIJ U THUIS?

BOEK NU!

EUROPA'S BEKENDSTE HYPNOTISEUR "RASTI ROSTELLI"

 
 

Is er werkelijk meer tussen hemel en aarde? Geloof je ook in de kracht van je onderbewustzijn?

                                                                            

Heeft de mens een zesde zintuig? Geloof je ook dat jij 'speciale krachten' hebt?
Kom en beleef 'de fascinatie van het ontastbare'
In een 90min durende hypnose show, laat Rasti Rostelli je zien wat er mogelijk is met hypnose 

 Stoppen met roken, afvallen, vrij zijn van stress,
concentratie, beter presteren, zowel privé als op het werk, enz. 

Dat kan in een privé sessie!

Hypnose_sessie_stoppen_met_roken_afbeelding_groot.png

Of laat je als toeschouwer gewoon meeslepen in de wonderbaarlijke wereld van de Rasti Rostelli Show Meer dan 700.000
toeschouwers gingen je voor onder wie de leden van de koningklijke familie van Marroko!

Een Hypnose Show die je niet mag missen!

 
 
Rasti_0002.jpg

Video's


SCROLL DOWN

Video's


VIDEO'S

 
Rasti_0003.jpg
SCROLL DOWN

DE FASCINATIE VAN HET ONTASTBARE

jt1.PNG

Bedrijven


SCROLL DOWN

Bedrijven


BEDRIJVEN

Elke topartiest weet dat een succesvolle show alleen niet oneindig is. Dat is de reden dat Rasti Rostelli de laatste tijd daarom hard gewerkt heeft aan een nieuwe performance, gebaseerd op zijn succesvolle theatershows, maar dan met meer aandacht voor motivatie, magie, telepathie en natuurlijk ook hypnosetechnieken. Speciaal voor bedrijven is er nu een fascinerende, motiverende performance annex demonstratieshow, die bruist, afwisselend en enerverend is, geschikt voor jong en oud. Helemaal passend binnen een tijd die gekenmerkt wordt door aandacht en motivatie en team-building, maar nog meer met specifieke aandacht voor spiritualiteit en motivatie van uw medewerkers.

Deze nieuwe Rasti Rostelli performance is begin 2005 van start gegaan in de Benelux. Speciaal op maat gemaakt voor een kleiner publiek en met veel persoonlijke aandacht voor medewerkers van een bedrijf en de boodschap die de directie aan hen mee wil geven. Ideaal voor bedrijven die weer eens wat anders zoeken ter motivatie van hun medewerkers en/of invulling van hun bedrijfsfeest. Topentertainment, motivatie en teambuilding in één! Wat is er voor een topartiest mooier dan publiek op te zoeken waar al een zekere teamgeest heerst en die op een originele en unieke manier uitgebouwd kan worden en zodoende dit publiek interactief de motivatie mee te geven dat alles wat men werkelijk wil mogelijk kan worden. Verpakt in een wervelende show die nu ook voor uw bedrijf of personeelsvereniging betaalbaar is.

Daarmee kunt u een onvergetelijke middag of avond organiseren met een motivatieshow van 1 x 90 min. voor een deelnemersaantal vanaf ca. 100 personen. (noodzakelijk vanwege de interactie met het de aanwezige personen/toeschouwers.) Dit unieke programma, vol motivatie, magie, telepathie en hypnose werkt alleen dankzij een goede interactie met het publiek waarbij de ene ‘act’ nu eenmaal beter in de praktijk blijkt te werken dan de andere. In het programma kan hypnose toepast worden indien zich kandidaten uit het publiek daar voor vrijwillig aanmelden. Door de veelheid van onderdelen en showelementen in het programma is er met recht sprake van voor elk wat wils. Fascinerend, wervelend, soms onvoorstelbaar en geschikt voor jong en oud.

In de performance zitten tevens onderdelen waarmee veel grote zalen in Nederland en daarbuiten mee worden bespeeld in de nieuwe Theatertournee van Rasti Rostelli. Spraakmakend, stijlvol, afwisselend, entertainend, verrassend en met veel nieuwe actuele topics. Boek nu een motivatievoorstelling voor uw bedrijf tegen een speciaal voor u op maat gemaakt tarief. Een unieke bedrijfsactiviteit met topentertainment en een uitstekende motivatieperformance voor medewerkers in één! Voor meer informatie; boekingen en/of opties van Rasti Rostelli maakt u gebruik van dit contactformulier of bel even met het management van Rasti Rostelli. De motivatieperformance is voor bedrijven als cursuskosten 100% belasting aftrekbaar. Wilt u een show van Rasti Rostelli bijwonen? Klik hier voor de tour data shows! Wilt u een show met uw bedrijf bezoeken als bedrijfsuitstapje reserveert dan uw plaatsen via het online reserveringsformulier Klik hier voor uw tickets!

Rasta-Rostelli B-W.png

DE FASCINATIE VAN HET ONTASTBARE


SCROLL DOWN

DE FASCINATIE VAN HET ONTASTBARE